Refresh

This website np.pl.ua/2023/03/oboroniaiuchy-ukrainu-zahynuly-dvoie-voiniv-z-poltavshchyny/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Обороняючи Україну, загинули двоє воїнів з Полтавщини

На війні з російськими окупантами загинули Олександр М’якота та Олександр Афонін з Полтавщини.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Лубенської міської ради.

15 березня 2023 року у напрямку н.п. Тоненьке Покровського району Донецької області загинув сержант із матеріального забезпечення стрілецької роти, головний сержант Олександр Віталійович Афонін.

Він народився 3 липня 1971 року у смт. Чорнухи. Середню освіту здобував у Лубенській загальноосвітній школі №1, у 1989 році отримав спеціальність слюсаря-електромонтажника у Лубенському СПТУ -13.
У 1989 -1991 році проходив строкову службу в армії. Працював у Лубенських ремонтно-механічних майстернях, у ПАТ «Лубно ТБ», у комунальному підприємстві ЛК ЖЕУ, будував і ремонтував.

25 лютого 2022 року призваний Лубенським РТЦК та СП на військову службу по мобілізації.

У полеглого воїна залишилися мати, дружина, донька і син, брат.

16 березня 2023 року під час штурмових дій противника та мінометного обстрілу у напрямку н.п. Тоненьке, Покровського району Донецької області загинув 1 номер обслуги гранатометного відділення взводу вогневої підтримки РВП, солдат Олександр Володимирович М’якота.

Він народився 16 листопада 1972 року у м. Дебальцеве Донецької області. Ще дитиною разом з родиною переїхав на Лубенщину. Середню освіту отримав у Засульській школі, пізніше закінчив Войнихівське професійно-технічне училище №53. Здобув професію кранівника. Пов’язував своє життя з мирною працею будівельника. Працював у ПМК-4, різних будівельних фірмах.

Добровольцем став до лав Збройних Сил України 24 лютого 2022 року.

Прощання з полеглими воїнами відбулося 19 березня у Лубнах.

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту